Alfara i Bonrepòs, entre els municipis de València amb més probabilitats que un jove trobe parella

Trobar parella depén de moltes circumstàncies, també del municipi en el qual es residisca. I és que una pàgina de cites ha comparat les dades censals d’homes i dones de totes les localitats arreplegades per l’INE en tres rangs d’edat.

amor

Amb això ha arribat a esta conclusió: Alfara del Patriarca és el municipi de la província de València on un home d’entre 20 i 39 anys té més probabilitats de trobar parella, ja que hi ha un +33% més de dones que d’homes en eixe rang d’edat.Corbera (+12,5% de dones que d’homes) i Bonrepòs i Mirambell (+10,1%) són la segona i tercera localitat amb més dones que homes en la vintena o la trentena a la província de València.

Des d’esta pàgina de cites expliquen que «en realitat les localitats amb més dones que homes solen ser capitals de província i ciutats en rangs d’edat superiors, però esta tendència no es correspon de manera general en els rangs d’edat en la vintena i la trentena».

Però l’amor no es limita únicament a les franges d’edat de la dona fèrtil. Cada vegada més persones troben la seua mitjana taronja passats els 40 anys, una edat en la qual ja s’ha aconseguit una maduresa més plena, es tenen unes prioritats diferents i es busquen unes experiències diferents.

A la província de València, els homes d’entre 40 i 59 anys amb més probabilitats de trobar parella viuen a Godella (+9,2% de dones que d’homes), Rocafort (+7,8%) i L’Eliana (+7,2%).

Per descomptat, també és possible trobar l’amor passats els 60 anys. És molt menys habitual, però igualment possible. Els homes valencians entre 60 i 69 anys poden trobar parella més fàcilment a Albalat dels Sorells (+24,7% de dones que d’homes), València (+22,1%) i Mislata (+21,2%).

La importància del lloc de residència per a una dona

Nombroses institucions i associacions atorguen a la dona una importància especial a l’hora del que es coneix com “fixar població”.

Però el lloc on una dona tria fixar la seua residència té un gran impacte en la seua vida, la seua carrera professional, qualitat de vida i benestar emocional. Tant les ciutats grans com les localitats xicotetes oferixen reptes i oportunitats en este sentit.

A les ciutats, les dones tenen accés a un ventall més ampli d’oportunitats professionals, educatives i socials. A més, les ciutats solen comptar amb una infraestructura més desenvolupada en termes de servicis de salut, transport i oci, la qual cosa pot contribuir a una major comoditat i qualitat de vida.

No obstant això, les ciutats també poden presentar inconvenients com un alt cost de la vida, més trànsit, soroll, contaminació i estrés, així com menys espais naturals i menys àrees recreatives.

D’altra banda, les localitats més xicotetes oferixen un ambient més tranquil, amb una vida veïnal més pròxima, un contacte més directe amb la naturalesa i uns costos de vida possiblement inferiors als d’una altra mena de ciutats.

No obstant això, les localitats més xicotetes també poden presentar limitacions en termes d’oportunitats d’ocupació i accés a servicis bàsics d’educació i salut i educació.



+ Subscriu-te ací al canal de NostresNotícies en Whatsapp

+ Tota la informació de NostresNotícies al nostre canal de Telegram



Notícies relacionades

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut