València tria als finalistes del World Paella Day Cup 2024

El World Paella Day Cup, que se celebra a València cada 20 de setembre amb motiu del Dia Mundial de la Paella, ja té als finalistes d’enguany, seleccionats entre 50 xefs que aspiraven a participar procedents de diferents països d’Europa, Amèrica i Àsia. Finalment, cuiners d’Irlanda, França, Itàlia, Romania, Bulgària, Colòmbia, Mèxic, el Perú, Puerto Rico, Unió dels Emirats Àrabs, la Xina i el Japó, competiran a València per agafar el testimoni del cuiner japonés Kohei Hatashita, guanyador de l’edició de 2023.

València tria als finalistes del World Paella Day Cup 2024

Per a seleccionar als finalistes, l’organització del World Paella Day, en la qual participa l’Ajuntament de València, Visit València, la Diputació de València, Turisme Comunitat Valenciana i Turespaña; ha tingut en compte els més de 40.000 vots emesos a través de xarxes socials, els vídeos i cartes de recomanació presentades pels candidats i la seua repercussió mediàtica.

La regidora de Turisme, Innovació i Captació d’Inversions, Paula Llobet, ha explicat que esta edició el Dia Mundial de la Paella “se centrarà a donar visibilitat internacional a l’immillorable rebost natural de la ciutat, valorant la seua rica horta, els arrossars de l’Albufera, la Llotja de peix i els excel·lents mercats municipals de la ciutat, que són alguns dels principals exponents de la Capitalitat Verda Europea”.

Per a Llobet, “este any més que mai volem demostrar que València és un destí sostenible que promou hàbits saludables a través de la seua exquisida gastronomia. Així, el 20 de setembre donarem a conéixer als dotze participants i al món els extraordinaris productors que tenim i els costums culinàries valencianes”, ha apuntat.

D’esta manera, el Dia Mundial de la Paella es durà a terme esta competició a València on els finalistes seleccionats encendran els seus fogons per a demostrar la seua habilitat i creativitat en la preparació d’este icònic plat valencià i per a impressionar al jurat amb interpretacions úniques de la paella.

Els finalistes

Este any hi ha hagut 50 aspirants dels cinc continents, deu d’Amèrica, nou d’Europa, quatre d’Àsia i tres d’Àfrica i Oceania, entre els quals han sigut seleccionats els dotze finalistes: Irlanda: John Kenwright; França: Jordane Estevez; Itàlia: Giuseppe Bardelli; Romania: Irina Cristina Turcu; Bulgària: Nick Todorov; Colòmbia: Miguel Ángel Moreno; Mèxic: Jorge Alberto Castellanos Rodríguez; Perú: Franklin Javier Dasso Seminari; Puerto Rico: Joe Padilla; Unió dels Emirats Àrabs: Avinash Agarwal; Xina: Yuqin Yang i Japó: Shingo Hinokio

Notícies relacionades

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut